Metin2 Zihinsel Savaşçı Silah

Silah

a. Silah Efsunları

+15 yarı insan
+12 güç
+15 kritik
+20 büyü hızı
+8 sersemletme ya da tercihen +12 çeviklik
5. efsun olmayan serverlerde çeviklik ve sersemletmeyi pas geçin. Çeviklik hasarınızı arttırmak, sersemletme ise az sayıda olsa da düz vuruşlarınıza nitelik katmak amaçlıdır. Zehirleme de tercih edilebilir. Fakat fazla karıştırmamak için üst kısma 2 tanesini yazdım.

b. Silah Seçimi

Zihinseller yüksek hasarlı ve çift yarı insan gücü kazanabilen tek eller(Trinton ve varsa üst dönüşümleri) kullanabilir. Fakat bir yarıinsan kılıcı sizi 70 levelden itibaren idare edebilir ve hem de kendinden 15 yarıinsan gücü olması nedeniyle efsunlardaki kargaşayı bir nebze olsun engeller. Fakat yarıinsana karar vermişsek çevikliği de mutlaka getirmeliyiz.

c. Taş Seçimi

Eğer pvpde item sıkıntısı çok fazla değilse her karaktere karşı taş, soğutma ve öldürücü darbe taşı ekleyin. 3 adet yarıinsan kılıcı elde edemeyeceğiz yani oyunun asıl eğlencesine varılan zor pvplerde lonca savaşını düşünerek taş ekleyin. Taşlarınız +5 savaşçı, +5 sura olabilir. Üçünçü taşa ninja sayısına bakarak karar vermek doğru olacaktır. Ninja azsa yine bir karar vermeliyiz. Soğutma taşı mı yoksa öldürücü darbe taşı mı? Ben kesinlikle birini öneremem. Fakat hangi neden eklenir söyleyebilirim:
Öldürücü darbe taşı sizi yenemeyeceğiniz kadar güçlü birine karşı gelecek bir kritik yönünden önem taşır. Bedensel savaşçıların düz vuruşuna gelen bir kritik belki çok önemli değildir fakat zihinseller daha çok beceri atarlar, gelen bir kritik gerçekten iyi iş görür.
Soğutma taşı +5′te %40 büyü hızı sağlar, diğer eşyalarla beraber +100′ü aşkın bir büyü hızı ile 8 saniyede ruh vuruşu atabilirsiniz. +15 kritiğe nazaran %40 büyü hızı daima işe yarar. Büyü hızınızı bir orana bağlı olarak arttırmaz her vsde sanşlıyken de sanşsızken de size yardımcı olur. +15 kritik ise iyi giden bir vsde yardımcı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metin2 Bedensel Savaşçı Kolye ve Ayakkabı

Metin2 Büyülü Silah Sura Küpe

Metin2 Ejderha Gücü Şaman Kolye ve Ayakkabı