Metin2 Büyülü Silah Sura Silah

Silah Efsunları

+15 yarı insan
+12 zeka
+15 delici vuruş
+15 kritik
+12 güç ya da 8 sersemletme
5. efsun olmayan serverlerde güç ve sersemletmeyi pas geçin. “Neden sersemletme de zehirleme değil”, ya da “delici vuruş yerine zehirleme daha iyi olmaz mıydı?” aşağıdaki açıklamalar aydınlatacaktır.

b. Silah Seçimi

Suraların silahda fazla seçimi yoktur. Tabi ki en çok saldırı değeri olan ve en çok yarıinsan değerine sahip Silah bir Büyülü Silah için en iyi silahtır. Fakat hangi Silah Büyülü Silah için en iyisidir? Önceki cümlede dediğim gibi iyi efsunlanmış ve yüksek ortalamalı(45 üstü) bir zehir kılıcı ya da 15+15 yarıinsanlı bir siriüs Büyülü Silah için biçilmiş kaftandır. Aralarındaki seçimi skill kullanmayı sevip sevmemenize bağlı olarak belirleyebilirsiniz. Zehir kılıcı ile skilleriniz düz vuruşlardan daha önemsiz hale gelecektir, büyü çözme dışındaki skilleri atmamanız gerekecek. Fakat bunun yanında harika düz vuruş hasarları vuracaksınız. Eğer parmak darbesinden sonra düz vuruşa başlarım derseniz de siriüs seçmelisiniz. Kesinlikle keskin pala Büyülü Silah için iyi değildir, sadece ucuz olduğu için tercih edilebilir.

c. Taş Seçimi

Eğer pvpde item sıkıntısı çok fazla değilse her karaktere karşı taş, kavrama ve öldürücü darbe taşı ekleyin. Fakat oyunun asıl eğlencesine varılan zor pvplerde lonca savaşını düşünerek taş ekleyin. Taşlarınız +5 savaşçı, +5 sura taşı olsun. 3. taşı siriüs için kritik, zehir için delici ekleyin. Çünkü siriüs ile beceri de atacağız fakat zehirle skill atma durumu söz konusu değil.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metin2 Bedensel Savaşçı Kolye ve Ayakkabı

Metin2 Büyülü Silah Sura Küpe

Metin2 Ejderha Gücü Şaman Kolye ve Ayakkabı