Metin2 Bedensel Savaşçı Silah

a. Silah Efsunları

+15 yarı insan
+12 güç
+15 delici vuruş
+15 kritik
+8 zehirleme, 8 sersemletme
5. efsun olmayan serverlerde zehirleme ve sersemletmeyi pas geçin. “Neden sersemletme de büyü hızı değil”, ya da “delici vuruş yerine zehirleme daha iyi olmaz mıydı?” aşağıdaki açıklamalar aydınlatacaktır.

b. Silah Seçimi

Kimse size hangi silahı seçmeniz gerektiğini klavuzlarda yazmaz. Fakat çoğu bedensel kılıç kullanır. Sebebi daha seri vuruşlar vurmalarıdır. Ve doğru karar da budur. Yazının başında dediğim gibi bedenseller güçlerini hava kılıcı ve öfkesinden gelen derin vuruşlardan alır. Burdaki “derin” vuruşlar rakibinizin zırhını 0 kabul edilerek hesaplanan “delici vuruş” efsunudur. Özellikle karabüyü suralar bedensellerin skillerinden çok düşük hasarlar alırlar. Bunun sebebi yüksek kılıç savunması üzerine bir de karanlık korumalarından gelen skill gücü azaltmalarıdır. Düz vuruşa karşı rakibin defans değeri baz alındığından suraların koruma skilini yok sayabiliriz. Bu nedenle silahımızı kılıçlardan biri olarak seçmeliyiz. Bedenselin favori kılıcı tritondur. Sebebi daha muharebe kılıcı iken yukarda verdiğim efsunlar gibi dizilip dönüştürülürse +9 basıldığında %30 yarinsan bonusuna sahip olmasıdır.

c. Taş Seçimi

Eğer pvpde item sıkıntısı çok fazla değilse her karaktere karşı taş, kavrama ve öldürücü darbe taşı ekleyin. Fakat oyunun asıl eğlencesine varılan zor pvplerde lonca savaşını düşünerek taş ekleyin. Taşlarınız +5 savaşçı, +5 sura ve +5 kavrama taşı olsun.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Eyvallah

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metin2 Bedensel Savaşçı Kolye ve Ayakkabı

Metin2 Büyülü Silah Sura Küpe

Metin2 Ejderha Gücü Şaman Kolye ve Ayakkabı