Metin2 Bıçakçı Ninja Silah

Silah

1a. Bıçakçı1b. Skillci
+15 yarı insan+15 yarı insan
+15 çeviklik+15 çeviklik
+15 güç+15 güç
+15 delici vuruş+15 kritik
+8 sersemletme+20 büyü hızı
+8 sersemletme yerine tercihen 8 zehirleme de kullanılabilir.
“Bu güç olayı nerden çıktı?” “Ninjanın skill gücü çeviklikten artar” diyen arkadaşlarımızı bu klavuzun herbir kelimesine kadar okumasını tavsiye ederim. Çünkü onlar ninjalar hakkında hiçbirşey bilmiyorlar demektir.
Söz gelimi 124 lvl bir bıçakçımız olsun ve elinde şeytan yumruğu hançeri olsun. Bu durumda perfect bir suikast 1940 değerinde olacaktır. Çevikliğimizi 90ladıktan sonra bu değer 632 yükselerek 2572′ye ulaşacaktır. Yani her verdiğimiz çeviklik ninjamızın saldırı gücünü ~7.5 arttıracaktır. Fakat çeviklik yerine gücü 90 yapsaydık bu değer 675 yükselecektir. Yani her verdiğimiz güç statüsü suikastimizin hasarına ~7.8 ekleyecektir. Düz vuruşa daha çok hasar arttırması da cabası. Peki efsuna çeviklik ve gücü aynı anda getirmek mümkün değilse hangini seçmeliyiz derseniz çeviklik derim. Fakat bu sadece lonca savaşı sevdiğim için. Benim için en güçlü karakter en geç yatandır. Kimi için de en çok öldüren. Hangisi olmak istediğinize bence bu noktada siz karar verin.

b. Silah Seçimi

Tıpkı ilk başlıkta yaptığım gibi burda da araya çizgiyi çekeceğim. Biz ne olmak istiyoruz. Düz vuruşlarımızın güçlü olmasını ve bunun yanında tabi ki skillerimizi kullanmak istiyorsak mutlaka “Ruhsuz Bıçağı” öneririm. Sebebi daha ejderha bıçağı iken yukarda verdiğim efsunlar gibi dizilip dönüştürülürse +9 basıldığında %30 yarinsan bonusuna sahip olmasıdır. Fakat vsye başlarım skillerimi attığımda vs biter diyen bir tipseniz ve çok zamanınız varsa yüksek beceri hasarlı bir şeytan kanadı çakram işinizi görecektir. Tabi ilk 2 efsun ortalama ve beceri hasarına gideceğinden diğer efsunlar “yarı insan“, “büyü hızı” ve “güç veya çeviklik” olmalıdır.

c. Taş Seçimi

Gel gelelim taşlara…
Bıçakçıyı bıçak darbeleri ile kullanmak isteyenlere, her karaktere karşı taş, kavrama taşı ve soğutma taşı eklemelerini tavsiye ederim. Fakat pvpde 4 bıçak yapacak kadar bıçaklar ucuz değilse savaşçı, sura ve soğutma taşlı bir bıçağa öncelik vermelerini öneririm. E bıçak darbeleri ile kullanamak isteyen dedik, 3. taş soğutma? Her ne kadar bıçak vuruşlarından rakibi götürmek istesek de ninja asıl gücü becerilerinden alır. Bunun kimse aksini söyleyemez.
Skillci bir bıçakçılara ise her karaktere karşı taş, öldürücü darbe taşı ve soğutma taşı eklemelerini tavsiye ederim. Fakat gene malî sıkıntılardan dolayı 1 bıçak dizerek başlayacaksak bu bıçak savaşçı, sura ve soğutma taşlı olmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metin2 Bedensel Savaşçı Kolye ve Ayakkabı

Metin2 Büyülü Silah Sura Küpe

Metin2 Ejderha Gücü Şaman Kolye ve Ayakkabı