Bıçakçı Ninja Statüleri Nasıl Verilmelidir?

Bazı oyunlarda 91. seviyeden sonra statü gelmez. Fakat yeni sınırların 127 ve 250 olarak yükseltilmesinden dolayı kimi serverlerde son seviyeye kadar statü gelmektedir. Hem klasik 91 statü dağılımı hem de son seviyeye kadar statü gelen serverlerde ninjalar (hem okçu hem bıçakçı) için dağılım şu şekildedir;
VIT: 90(120, 127..)
INT: geri kalan hepsi
STR: 90(120, 127..)
DEX: 90(120, 127..)
DEX ya da çeviklik, iyileştirmeci şamanların tüm saldırı yeteneklerine etki eden beceri yükselticidir. VIT becerilere katkı sağlamamakla beraber her karaktere olduğu gibi 1 puan için 40hp ve 1savunma verir. Uzak dövüş ya da daha yaygın ismi ile okçu ninjalar ilk iki 90′ını DEX ve VIT olarak seçmelidir. Son olarak STR 90lanmalı ve ardından kalanlar ise INT’e verilerek harcanmalıdır.
PvP serverler için statü dağılımı için bir sıralama vermek gerekirse DEX->VIT->STR->INT şeklinde gitmek doğru ve olur. Eğer başlangıçta verilen ve satıcıda satılan itemler yeterince savunma vermiyorsa eksiklik VIT takviyesiyle giderilebilir. DEX ve VIT’i sıra sıra 90ladıktan sonra STR’yi 90 yapın. Kalanları INT olarak değerlendirin.
TR’de ise dağılım DEX<->VIT->STR->INT şeklinde olmalıdır.İtemlerin ve karakterimizin itemlerinin niteliklerine göre dengeli bir şekilde VIT ve DEX arttırılmalıdır. Eğer daha önceden elimizde para veya güzel ninja itemleri yoksa tamamen DEX’e veya VIT’e yüklenmemiz halinde kasmakta çok sıkıntı çekeriz. Eğer sizin kasmanıza yardımcı biri varsa tamamen DEX ve ardından VIT 90lanabilir. Eğer tekseniz kesinlikle DEX ve VIT’i karakterinizi zora sokmayacak şekilde dağıtın. Atınızı zırhlayana kadar 2VIT 1DEX şeklinde gitmeniz daha iyi olacaktır. Eğer S.O(siyah ork, vadi ortasındaki kasma alanı) partilerine katılabiliyorsanız DEX’i 90layın ardından VIT 90 yapın. DEX ve VIT 90lanınca STR 90 yapılmalı ve INT ile tüm statüler dağıtılmış olmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metin2 Bedensel Savaşçı Kolye ve Ayakkabı

Metin2 Büyülü Silah Sura Küpe

Metin2 Ejderha Gücü Şaman Kolye ve Ayakkabı